Το Katikies Garden ψηφίστηκε το Κορυφαίο All-Suite Hotel της Ελλάδας στα World Travel Awards 2024

Το Katikies Garden ψηφίστηκε το Κορυφαίο All-Suite Hotel της Ελλάδας στα World Travel Awards 2024

 

Το πολυτελές ξενοδοχείο της Σαντορίνης κερδίζει την υψηλότερη διάκριση του χώρου της φιλοξενίας για δεύτερη συνεχή χρονιά από έναν από τους σημαντικότερους παγκόσμιους θεσμούς.

 

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2024 – Ο Όμιλος Katikies ανακοινώνει με υπερηφάνεια μία ακόμη εξαιρετικά σημαντική βράβευση, που έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη του συλλογή από διεθνείς διακρίσεις, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα από τα πιο πολύτιμα ξενοδοχεία τού στο νησί της Σαντορίνης κερδίζει ξανά παγκόσμια αναγνώριση. Πιο συγκεκριμένα, το μοναδικό Katikies Garden ψηφίστηκε ο μεγάλος νικητής των World Travel Awards στην κατηγορία Greece’s Leading All-Suite Hotel, ένα πολύ σημαντικό βραβείο με το οποίο έχει τιμηθεί το πολυτελές ξενοδοχείο και το 2021 και το 2023.

 

«Με τεράστια χαρά παραλαμβάνουμε για ακόμη μία φορά την κορυφαία διάκριση του χώρου της φιλοξενίας από τον εξέχοντα θεσμό World Travel Awards, και ιδίως για ένα ξενοδοχείο τόσο μοναδικό όσο το Katikies Garden. Προσωπικά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τόσο τους επισκέπτες μας, που πάντα μας τιμούν με την προτίμησή τους, όσο και όλους τους εργαζομένους του Ομίλου Katikies, που εξακολουθούν ακούραστα να δημιουργούν μαγικές εμπειρίες για κάθε έναν επισκέπτη μας», δήλωσε ο κ. Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies.

 

Το Katikies Garden αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία του Ομίλου Katikies, φωλιασμένο μέσα σε ένα παλιό καθολικό μοναστήρι στα Φηρά της Σαντορίνης. Η μαγευτική του ατμόσφαιρα, μαζί με τις κορυφαίες ανέσεις, τις προσωποποιημένες υπηρεσίες, τις βραβευμένες γαστρονομικές και οινικές εμπειρίες, και τις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του, ορίζουν εκ νέου την έννοια της πολυτελούς φιλοξενίας στις Κυκλάδες και στοχεύουν να ξεπερνούν πάντα ακόμη και τις υψηλότερες προσδοκίες του απαιτητικού κοινού αυτού του τόσο ιδιαίτερου ξενοδοχείου. 

 

Δείτε διαθεσιμότητα

 

Σχετικά με τον Όμιλο Katikies

Οι Katikies είναι μία εντυπωσιακή συλλογή από επτά πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Η μαγευτική τους ατμόσφαιρα και το μοναδικό τους πνεύμα φιλοξενίας εμπνέεται από τα συναισθήματα που ξυπνούν τα νησιά αυτά στην καρδιά κάθε ταξιδευτή. Διαχρονικά κορυφαίοι προορισμοί διακοπών, τα συγκεκριμένα νησιά προσφέρουν απλόχερα το ρομαντισμό, την ποίηση της ζωής και την ευκαιρία να βιώσει κανείς απόλυτα μοναδικές εμπειρίες. Τα ξενοδοχεία Katikies γεννήθηκαν από το πάθος της ίδιας ακριβώς έμπνευσης. Οι τοποθεσίες των ξενοδοχείων συνδυάζουν την ηρεμία με την ιδιωτικότητα, προσφέροντας ένα ασφαλές καταφύγιο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία που τους περιβάλλει. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εναρμονίζεται απόλυτα με τον φυσικό περιβάλλοντα χώρο, τον οποίο και αναδεικνύει, προσφέροντας τελικά στους ταξιδιώτες μία γεύση αυθεντικής και συνάμα πολυτελούς φιλοξενίας. Παρά το γεγονός πως τα ξενοδοχεία ανακαινίζονται μέσα στο χρόνο, κατορθώνουν να προσαρμόζονται τέλεια στο ανυπέρβλητο φυσικό τοπίο. Τα ξενοδοχεία Katikies γεννούν συναισθήματα και αναμνήσεις που παραμένουν ανεξίτηλα στο χρόνο, ενώ ο μοναδικός τους κόσμος αποτίνει φόρο τιμής  στην ομορφιά της φύσης και στην ικανότητα του ανθρώπου να την αναδεικνύει στο έπακρο.

 

 

0

Leave A Comment!

Registration

Forgotten Password?