Τι μπορείτε να ζητήσετε από το ξενοδοχείο σας (και δεν το ξέρατε)

Από την εμπειρία μας, μπορείτε να ζητήσετε από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας, το concierge, τον οικοδεσπότη ή τους ιδιοκτήτες του B&Β σχεδόν τα πάντα. Τα παρακάτω είναι πράγματα και θαύματα που έχουμε χρειαστεί ταξιδεύοντας μόνοι ή με τα παιδιά και εύκολα μας προσφέρθηκαν από το κατάλυμα.

 

Μετακίνηση προς την πόλη

Κανείς ποτέ δεν είπε ότι είναι εύκολο να παρκάρεις κοντά στο ιστορικό κέντρο μιας ιταλικής πόλης, εμείς όμως καταλήξαμε να γυρνάμε στο B&B μας χωρίς να έχουμε παρκάρει και άρα νηστικοί. Ο ιδιοκτήτης μας λυπήθηκε και προσφέρθηκε να μας πάει στην πόλη. Γυρίσαμε με ταξί.

 

Καθίσματα αυτοκινήτου

Όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να ζητήσουμε από το ξενοδοχείο μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο/λιμάνι. Μπορούμε όμως να ζητήσουμε το όχημα που θα έρθει να μας πάρει, να διαθέτει καθίσματα αυτοκινήτου κατάλληλα για την ηλικία των παιδιών μας, ήδη τοποθετημένα σωστά στο πίσω κάθισμα.

 

Βρεφικός/παιδικός εξοπλισμός

Από καρότσι, παρκοκρέβατα, καθίσματα φαγητού ΜΕΣΑ στο διαμέρισμα στο Esperos Suites & Villas, βραστήρα, μπλέντερ στη βίλα μας στη Methoni’s Finest, αλλαξιέρα στη Daphne’s, μέχρι παιχνίδια στο eumelia, παιδικά  πιάτα ή βρεφική τροφή, απλά ρωτήστε πριν πάτε και, πιστέψτε με, θα φροντίσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να σας βολέψουν. Αν δεν μπορούν, θα σας το πουν.

 

Φαρμακείο

Ξεχνάω να πάρω το θερμόμετρο μαζί όταν ταξιδεύουμε Καλοκαίρι με τα παιδιά, ειδικά πριν την πανδημία. Η Αγγελική στο Agroktima όχι απλά μας δάνεισε ένα, μας βρήκε και εφημερεύοντα φαρμακεία για να πάρουμε παιδικό ντεπόν.

 

Οδηγίες και δρομολόγια

Οι ιδιοκτήτες και το concierge είτε είναι ντόπιοι είτε ξέρουν την περιοχή απ’ έξω και ανακατωτά. Οι καλύτεροι έχουν την ικανότητα να σας προτείνουν custom δρομολόγια για εσάς και την οικογένειεά σας. Το πιο απλό που όλοι όμως κάνουν αν τους το ζητήσετε είναι να σας κυκλώσουν σε έναν χάρτη την τοποθεσία του ξενοδοχείου καθώς και τα κορυφαία αξιοθέατα εκεί κοντά. Στο Colors Urban αυτό έκανε τις βόλτες μας στη Θεσσαλονίκη πολύ ευκολότερεε!

 

Θαλάσσια σπορ

Η Δήμητρα στο Arapakis Historical Castle όχι απλά μας πρότεινε πού να πάμε για θαλάσσια σπορ, έπεσε και μέσα 100%. Καταλήξαμε να έχουμε μια φοβερή εμπειρία με θαλάσσιο ποδήλατο και paddle στον Γερολιμένα!

 

Dinner reservations

Εννοείται θα σας προτείνουν τα καλύτερα εστιατόρια για εσάς, κάποια μάλιστα θα ξέρουν να σας προτείνουν ποια έχουν παιδική χαρά! Ευχαριστούμε, Ντέμη στο Ninemia Stay & Play!

 

Δραστηριότητες στο κατάλυμα

Ρωτήστε στο Montanema για spa και yoga, πότε θα έρθει η παιδαγωγός και τι πεζοπορίες θα γίνουν όσο θα είστε εκεί 😉

 

 

Tι άλλο έχετε ζητήσει από το ξενοδοχείο σας;

 

 

 

0

Leave A Comment!

Registration

Forgotten Password?