Στη Λίμνη Πλαστήρα Με Παιδιά

Αγαπημένος προορισμός και με παιδιά και χωρίς παιδιά – άλλωστε εδώ ο άντρας μου βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να μου κάνει πρόταση γάμου! Μετά από αυτή την όμορφη εμπειρία, εννοείται ότι θέλαμε να επιστρέψουμε και με τα παιδιά, για να αναβιώσουμε τις όμορφες αναμνήσεις μας και για να τους δείξουμε την αγαπημένη μας περιοχή. Και είναι γεγονός, στη Λίμνη Πλαστήρα πάντα περνάμε όμορφα!

 

 

Διαμονή στη Λίμνη Πλαστήρα

Υπάρχει πληθώρα διαμονών στην ευρύτερη περιοχή και αρκετά family friendly καταλύματα. Εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα το Montanema Handmade Village και για τις δραστηριότητες στη φύση για παιδιά και για την πισίνα και για τη φάρμα και για το σπα και για το εξαιρετικό εστιατόριο και τα ευρύχωρα καλαίσθητα διαμερίσματα με απίθανη θέα. Βρίσκεται στα Άγραφα, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Λίμνη Πλαστήρα. Αν μείνετε λίγο, μπορείτε να μην οδηγήσετε καθόλου, μιας και οι δραστηριότητες εδώ, τα αναρίθμητα πεζοπορικά μονοπάτια και το υπέροχο εστιατόριο θα σας χαρίσουν πολλούς λόγους να μην θέλετε και να μην χρειάζεται να φύγετε.

 

 

Φαγητό στη Λίμνη Πλαστήρα

Φάγαμε πέστροφα σε ένα εστιατόριο, εννοείται τιμάμε το “Μανιτάρι” κάθε φορά που πάμε, αλλά με τα παιδιά απολαύσαμε κυρίως το εστιατόριο στο Montanema, το οποίο έχει τοπικές λιχουδιές από υλικά της φάρμας τους!

 

 

Δραστηριότητες με παιδιά στη Λίμνη Πλαστήρα

Εκτός από το πλήθος δραστηριοτήτων στη φύση και εντός του ξενοδοχείου που προσφέρονται στο Montanema, υπάρχει πληθώρα φυσιολατρικών εμπειριών και στη Λίμνη Πλαστήρα, όπως ποδήλατο πάνω στη λίμνη, canoe kayak, τοξοβολία, ποδήλατο βουνού κ.ά.

 

 

 

 

0

Leave A Comment!

Registration

Forgotten Password?