Πάσχα στη Σαντορίνη με την υπογραφή του Ομίλου Katikies

Το μυσταγωγικό Katikies Garden υπόσχεται τις πιο αξέχαστες πασχαλινές διακοπές.

Με τις διακοπές του Πάσχα να αποτελούν την καλύτερη αφορμή για να πάρουμε μία πρόγευση καλοκαιριού στις Κυκλάδες, το Exclusive Katikies Easter Experiences έρχεται για να μας δώσει τον πιο συναρπαστικό λόγο για να βάλουμε πλώρη για Σαντορίνη. Το ατμοσφαιρικό Katikies Garden στα Φηρά προσκαλεί τους επισκέπτες να βιώσουν αυθεντικές πασχαλινές εμπειρίες στο νησί του ηφαιστείου.

Το Exclusive Katikies Easter Experiences υπόσχεται μία μοναδική 4ήμερη οικογενειακή απόδραση στη Σαντορίνη, γεμάτη μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες, χαλάρωση, κατάνυξη και πασχαλινές δραστηριότητες. Το ειδικό πακέτο τριών διανυκτερεύσεων είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από τις 3 έως και τις 6 Μαΐου και δεσμεύεται να συναρπάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες με την πολυτέλεια της διαμονής, τις προσωποποιημένες υπηρεσίες, τις γαστρονομικές επιλογές και τις πολιτιστικές πινελιές του.

Ειδικά σχεδιασμένα πασχαλινά γεύματα και δείπνα, ιδιαίτερα turndown amenities και ενδιαφέροντα πολιτιστικά δρώμενα συνδυάζονται προκειμένου να κάνουν αυτές τις διακοπές του Πάσχα εντελώς ξεχωριστές. Άλλωστε τι πιο μοναδικό από ένα Πάσχα στη Σαντορίνη, με τον Επιτάφιο να περνά μέσα από τα λευκά σοκάκια και τη βραδιά της Ανάστασης να φωτίζει με βεγγαλικά τον κυκλαδίτικο ουρανό; Η ομάδα μας θα φροντίσει για τη μεταφορά σας και τη συμμετοχή σας σε όλα τα θρησκευτικά δρώμενα, εφόσον το επιθυμείτε.


Το πακέτο περιλαμβάνει δύο παραδοσιακά πασχαλινά τραπέζια, ένα το βράδυ της Ανάστασης και ένα την Κυριακή του Πάσχα, a la carte signature Katikies πρωινό, προσωποποιημένες υπηρεσίες concierge, ένα μπουκάλι κρασί και φρούτα κατά την άφιξη, Wi-Fi σε όλους τους χώρους και πασχαλινά amenities στα δωμάτια, ενώ όλοι οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν στις κατανυκτικές πασχαλινές εμπειρίες.

 

Κλείστε το πασχαλινό σας ταξίδι στη Σαντορίνη

 

0

Leave A Comment!

Registration

Forgotten Password?