Ορεινοί ξενώνες με παιχνίδια ή παιδότοπο

Επιτέλους, άνοιξαν ξανά οι παιδότοποι στα ξενοδοχεία! Κάτι όμως άλλο καλό που έγινε στο μεταξύ είναι ότι πολλοί ξενώνες εξοπλίστηκαν με παιχνίδια για τα δωμάτια/διαμερίσματα. Σε αυτό το άρθρο, σας βοηθάμε να επιλέξετε τον επόμενο χειμερινό προορισμό σας, όπου όταν δεν θέλετε να είστε έξω, να περνάτε όμορφα μέσα.

 

Διαβάστε επίσης:
Πώς να περνάτε καλά με τα παιδιά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

 

 

Montanema Handmade Village

Άγραφα, Λίμνη Πλαστήρα

Όταν ο καιρός δεν επιτρέπει κούνιες, επίσκεψη στη φάρμα, βόλτα με πόνυ, τοξοβολία, πισίνα ή οικογενειακές πεζοπορίες και πικνίκ, υπάρχει η παιδαγωγός στο Montanema, που απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά εντός, ενώ επίσης θα μάθουν να φτιάχνουν πίτες και κουλουράκια με τη μαγείρισσα. Φυσικά, υπάρχουν άφθονα επιτραπέζια, καθώς και άνετοι χώροι τόσο στα σπίτια όσο και στην καφετέρια για να παίξουν με τις ώρες πλάι στο τζάκι.

 

 

Ninemia Stay & Play

Καρπενήσι

Το Ninemia και πριν το covid είχε παιχνίδια σε κάθε διαμέρισμα. Ο παιδότοπος είναι ό,τι πρέπει για όταν ο καιρός είναι απαγορευτικός για το τρενάκι, την παιδική χαρά, τα ποδήλατα, το δεντρόσπιτο και το θεματικό πάρκο The Newton Park ακριβώς δίπλα.

 

 

Γκιλέρι eco & design Residences

Ορεινή Αρκαδία

Το Gileri άνοιξε το 2022 με γνώμονα τα παιδιά. Έτσι, καθεμία από τις 3 οικίες διαθέτει παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, από ξύλινα παιχνίδια για μωρά και νήπια, μέχρι Playmobil, επιτραπέζια και παιδικά βιβλία.

 

 

Kipi Suites

Ζαγοροχώρια

Το bar εκτός από πολύ ωραία βιβλία, διαθέτει επίσης πληθώρα επιτραπέζιων παιχνιδιών, για όμορφες οικογενειακές στιγμές πλάι στο τζάκι.

 

 

Ilaeira Mountain Resort

Ταΰγετος

Στον χώρο πρωινού, θα βρείτε άφθονα επιτραπέζια παιχνίδια και στο φουαγιέ μεγάλη ποικιλία παιδικών βιβλίων. Αυτά για όταν ο καιρός δεν είναι ούτε για παιδική χαρά, ούτε για πεζοπορίες, ούτε για πισίνα ή βόλτα με τα ποδήλατα.

 

 

 

 

0

Leave A Comment!

Registration

Forgotten Password?