Οικογενειακoί ξενώνες στην Ήπειρο

Mε πολλές δραστηριότητες για οικογένειες, ειδικά το Καλοκαίρι, απίστευτη φύση, μοναδική στην Ελλάδα αρχιτεκτονική, γραφικά χωριά και ειδυλλιακά μονοπάτια, η Ήπειρος έχει κάτι για όλους. Έχει επίσης μερικούς από τους πιο όμορφους ξενώννες της χώρας, οι οποίοι μάλιστα έχουν μεριμνήσει και για τα kidcations μας!

 

Διαβάστε επίσης:
Οι καλύτεροι ορεινοί ξενώνες για οικογένειες στη Βόρεια Ελλάδα

 

 

Ζαγοροχώρια

Avragonio

Στην καρδιά του Μεγάλου Πάπιγκου βρίσκεται το Αυραγόνιο και μας θύμισε χωριό μέσα στο χωριό. Το πρωινό είναι 100% από τοπικά προϊόντα, τα σπιτάκια διαμονής είναι υπέροχα και οι μικρές λεπτομέρειες (παντόφλες, αδιάβροχα) θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι πραγματικά σας περιποιούνται. Η θέα στην Αστράκα αξέχαστη.

Κλείστε τη διαμονή σας

 

 

Aristi Mountain Resort

H Aρίστη είναι η καρδιά του Ζαγορίου και ίσως η πιο ασφαλής επιλογή για διαμονή με μικρά παιδιά. Το ξενοδοχείο διαθέτει  εστιατόριο, πισίνα, εσωτερική πισίνα, επιτραπέζια και βιβλία, ενώ το πρωινό είναι παραδοσιακό.

Κλείστε τη διαμονή σας

 

 

Ameliko Zagori

Ξενώνας στα Άνω Πεδινά, με εύκολη πρόσβαση από τα Γιάννενα. Διαθέτει κήπο, εστιατόριο, πρωινό, δωρεάν parking, παιχνίδια και παιδοκεντρικό μενού. Διοργανώνονται δραστηριότητες, όπως μαθήματα μαγειρικής, θεματικές βραδιές, καθώς και πεζοπορίες, ιππασία, rafting κ.λπ.

Δείτε τιμές & διαθεσιμότητα

 

 

Pirrion Wellness Boutique Hotel

Ξενοδοχείο στα Άνω Πεδινά με εστιατόριο, πρωινό, άνετες σουίτες με τζάκι για οικογένειες, παιχνίδια, κλειστό παιδότοπο, baby sitting, εστιατόριο με παιδικά γεύματα, βρεφικό εξοπλισμό και σπα.

Δείτε τιμές & διαθεσιμότητα

 

 

Zagori Suites Luxury Residences

Παραδοσιακό ξενοδοχείο στη Βίτσα με εξαιρετικό πρωινό, παιδότοπο, παιδική χαρά, παιχνίδια, βρεφικό εξοπλισμό και baby proofing, room service, παιδικά γεύματα, παιδοκεντρικό μπουφέ και δωρεάν parking.

Δείτε τιμές & διαθεσιμότητα

 

 

Hotel Machalas

Οικογενειακό ξενοδοχείο στους Κήπους, με παιδική χαρά, πρωινό, οικογενειακά δωμάτια, εστιατόριο, δωρεάν parking και mini market.

Δείτε τιμές & διαθεσιμότητα

 

 

Artsistas Houses

Παραδοσιακές ευρύχωρες κατοικίες στην Αρίστη, με βρεφικό εξοπλισμό, πρωινό, κήπο και παιχνίδια. Διοργανώνονται δραστηριότητες στην περιοχή.

Δείτε τιμές & διαθεσιμότητα


 

 

Μέτσοβο

Grand Forest Metsovo

Λίγο έξω από το πανέμορφο, αμφιθεατρικό Μέτσοβο και κοντά στα Ιωάννινα, το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα, εσωτερική πισίνα, εστιατόριο, παραδοσιακό πρωινό, θέα και ευρύχωρες σουίτες.

Κλείστε τη διαμονή σας

 

 

 

Τζουμέρκα

Theasis Igloo

Η μοναδική διαμονή σε igloo στην Ελλάδα, το Theasis προσφέρει την εμπειρία των ευρύχωρων αυτόνομων igloo, πρωινό, (εστιατόριο), παιδική χαρά και καταπράσινο, ασφαλή κήπο.

Κλείστε τη διαμονή σας

 

 

Rouista Tzoumerka

Mε παιδική χαρά, πρωινό, κήπο, ευρύχωρες σουίτες και οικογενειακά δωμάτια, εστιατόριο, κλειστό παιδότοπο και γηπεδάκια, είναι η ιδανική διαμονή για οικογένειες στη φύση.

Κλείστε τη διαμονή σας

 

 

 

Κόνιτσα

Bourazani Wildlife Park

H Kόνιτσα ενδείκνυται για φυσιολατρικό τουρισμό και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της πανίδας της περιοχής, στον χώρο του. Διαθέτει επίσης ευρύχωρα διαμερίσματα με παραδοσιακή διακόσμηση, πισίνα, εστιατόριο, παραδοσιακό πρωινό,

Κλείστε τη διαμονή σας

 

 

Κonitsa Gefyri Βoutique

Πάνω στο ποτάμι και πλάι στο περίφημο γεφύρι της Κόνιτσας, αυτός ο ξενώνας έχει εστιατόριο, μικρή παιδική χαρά δίπλα στο νερό, εξωτερική πισίνα, οικογενειακά δωμάτια, πρωινό και βρεφικό εξοπλισμό.

Κλείστε τη διαμονή σας

 

 

 

* Δεν έχουμε μείνει σε όλες τις παραπάνω διαμονές. Κάποιες επιλογές ξενοδοχείων του άρθρου προκύπτουν από προτάσεις γονιών που έχουν μείνει και τις συνέστησαν σε άλλους γονείς στην ομάδα Ταξίδια με Παιδιά
** Το άρθρο περιέχει affliliate links. Κλείνοντας τη διαμονή σας μέσα από αυτά τα links, δεν μειώνετε τα έσοδα του ξενοδόχου και ταυτόχρονα βοηθάτε στη συντήρηση αυτού του site. 
*** Πηγή φωτογραφιών και πληροφοριών (για τα ξενοδοχεία που δεν έχουμε πάει): booking.com
 **** Αρχική δημοσίευση: www.kidcation.gr

 

 

0

Leave A Comment!

Registration

Forgotten Password?