Διαμονή Στη Θεσσαλονίκη Με Παιδιά

Μπορείτε να πάτε με αυτοκίνητο, έχει ωραίες πλατείες, μία από τις καλύτερες παραλιακές βόλτες της Ελλάδας και εξαιρετική κουζίνα. Αγαπάμε όμως τη Θεσσαλονίκη και γιατί έχει family friendly ξενοδοχεία!

 

Πού να μείνετε στη Θεσσαλονίκη

 

Colors Urban Hotel

To 4στερο Colors Urban Hotel είναι επίσης αγαπημένο στέκι, χάρη στο εξαιρετικό του εστιατόριο, The Garden Bar. Bρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 13, στο κέντρο της πόλης. Το ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο είναι προσβάσιμο από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ τα σημαντικότερα σημεία της πόλης βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών. Η Ρωμαϊκή Αγορά, τα Λαδάδικα, η περατζάδα στο Λιμάνι, η πλατεία Αριστοτέλους είναι λίγα μόνο από τα βασικά, ενώ υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα για τα παιδιά, μουσεία, παιδικές χαρές και πάρκα.
Γιατί το προτιμάμε: Για την παιχνιδιάρικη διακόσμηση, τις αιώρες και τις κούνιες σε κάποια δωμάτια, τις έξυπνες κουκέτες, για το τέλειο πρωινό και το παιδικό μενού, για τα παιχνίδια στο The Garden Bar, και – το καλύτερο για το τέλος – το παιδικό μασάζ και τη σοκολατοθεραπεία για παιδιά – δεν θα θέλουν να φύγουν!
Κλείστε τη διαμονή σας εδώ.

 

 

Colors Ladadika Central

Όπως φαίνεται και από το όνομά του, το Colors Ladadika Central βρίσκεται στα Λαδάδικα, κεντρικά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επίσης δίπλα στην περίφημη και family friendly Πλατεία Ελευθερίας και δυο βήματα από την παραλιακή και τη θάλασσα. Πολύ κοντά θα βρείτε επίσης πολλά εστιατόρια, μεταξύ των οποίων και το The Garden Bar του COLORS Urban Hotel. Κοντά είναι επίσης το Μουσείο Ψευδαισθήσεων.
Γιατί το προτείνουμε: Για τον έξυπνο και στυλάτο σχεδιασμό, για το ξεχωριστό καθιστικό σε κάποια δωμάτια και γιατί είναι eco-friendly, με δωμάτια χαμηλής κατανάλωσης.
Kλείστε τη διαμονή σας εδώ.

 

Eσείς ποιο θα προτιμήσετε;

 

 

 

0

Leave A Comment!

Registration

Forgotten Password?