Ξενοδοχεία Με Κήπο, Για Κάθε Εποχή

Για εμάς που μένουμε σε πόλεις, η έλλειψη της “αλάνας” για τα παιδιά μας είναι σημαντική. Όσο είναι πολύ μικρά, μπορούν να τρέξουν ακόμα και στους κήπους και τις αυλές των σπιτιών μας. Όσο μεγαλώνουν, θέλουν άπλα. Και γι’ αυτό επιδιώκουμε στα ταξίδια μας να μένουμε σε ισόγεια σπίτια που βρίσκονται σε πράσινα κτήματα με ασφάλεια, ή έχουν μεγάλες αυλές με μυρωδικά και κούνιες, απέραντες φάρμες με δέντρα και ζώα. Για να τρέξουν και να παίξουν ελεύθερα, να εξερευνήσουν και να έρθουν σε επαφή με τη φύση.
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας ξενοδοχεία, ακριβώς για αυτό τον λόγο: γιατί βρίσκονται σε μεγάλα κτήματα, όπου τα παιδιά μας μπορούν να παίξουν όπως πρέπει: ελεύθερα, τρέχοντας, μαθαίνοντας από τον κόσμο γύρω τους.

 

 

Μεσσηνία

 

Ξενώνες Χαμαλώνι

Κοντά στη Φοινικούντα, σε έναν ελαιώνα 40 στρεμμάτων με θέα τη θάλασσα, βρίσκονται 6 αγροτουριστικοί ξενώνες, όλοι ισόγειοι και όλοι με άμεση πρόσβαση στον κήπο και στη φάρμα με τα ζώα. Στο καταπράσινο κτήμα, υπάρχει επίσης παιδική χαρά, ποδήλατα και καρτ για τα παιδιά, πλατφόρμα για yoga, εξωτερικός χώρος φαγητού στη σκιά, ενώ  η φάρμα παρέχει στον Ξενώνα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καλλιεργημένα οργανικά και χωρίς χημικά, για τα γεύματα της ημέρας.
Οι Ξενώνες Χαμαλώνι σάς περιμένουν όλη τη χρονιά, για υπέροχες διακοπές στη Μεσσηνία με παιδιά. Τα σπίτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και με τζάκι, υπάρχει βιβλιοθήκη, ενώ μπορείτε να παραλάβετε παιχνίδια παραλίας όλο το Καλοκαίρι

Κλείστε τη διαμονή σας

 

 

Καρπενήσι

 

Ninemia Stay & Play

Σε ένα καταπράσινο ασφαλές κτήμα πλάι στον ποταμό Καρπενησιώτη, το Ninemia Stay & Play προσφέρει διαμονή σε ισόγεια ευρύχωρα σπίτια, πλήρως εξοπλισμένα και με πρωινό. Κάθε πρωί, γίνεται βόλτα με το τρενάκι στο κτήμα, για να ταϊσουν τα παιδιά τα ζώα, αλλά και βόλτα με πόνυ. Υπάρχει koi pond, δεντρόσπιτο με τσουλήθρα, προσβάσιμη παιδική χαρά, busy board για μωρά, θεματικό πάρκο με θέμα τη Φυσική, σκάμα, τεράστια τσουλήθρα-πειρατικό καράβι, sip lines, ποδήλατα και αυτοκινητάκια, όλα δωρεάν για ατελείωτο παιχνίδι με ασφάλεια στη φύση.
Τίποτε δεν σταματάει τις δραστηριότητες, ούτε το χιόνι ούτε η βροχή (εκτός αν είναι ασταμάτητη), ενώ το Καλοκαίρι, οι μεγάλες μέρες θα κρατήσουν τα παιδιά χαρούμενα για ώρες.

Δείτε περισσότερα και κλείστε τη διαμονή σας

 

 

 

Μάνη

 

Ξενοδοχείο Πανδώρα & Ιστορικός Πύργος Αραπάκη

Σε όποιο από τα δύο αδέρφια-ξενοδοχεία και να μείνετε, έχετε άμεση πρόσβαση στον υπέροχο κήπο με τα μυρωδικά, αλλά και στην μεγάλη παιδική χαρά με θέα τα βουνά της Μάνης. Πολλά από τα πλήρως εξοπλισμένα πολυτελή διαμερίσματα είναι ισόγεια και όλα έχουν ιδιωτικό εξωτερικό χώρο, κάποιοι με άμεση πρόσβαση στον κήπο. Παρέχεται πρωινό, επίσης στον κήπο, ενώ στον Ιστορικό Πύργο Αραπάκη, θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να μείνετε σε πραγματικό παραδοσιακό μανιάτικο πύργο με παιδιά!

Κλείστε τη διαμονή σας στο Ξενοδοχείο Πανδώρα και στον Ιστορικό Πύργο Αραπάκη

 

 

Eumelia Organic Agrotourism Farm

Στις Γούβες Λακωνίας, πολύ κοντά στο Γύθειο, βρίσκεται ένας τεράστιος ασφαλής ελαιώνας με φάρμα, που παραδίδει μαθήματα sustainability – στην κυριολεξία. 5 ευρύχωρα eco-houses βρίσκονται εδώ, όλα ισόγεια, όλα πλήρως εξοπλισμένα και με δική τους αυλή με μυρωδικά, τραπεζαρία και άμεση πρόσβαση σε όλο το κτήμα, τη φάρμα και τις ελιές. Σε ένα από τα eco-houses μένει και η οικογένεια που έχει τη φάρμα με τα παιδάκια τους και τα παιχνίδια τους είναι πάντα διαθέσιμα, από ποδήλατα και μίνι μπουλντόζες μέχρι τεράστιο τραμπολίνο! Το παιχνίδι είναι ελεύθερο, ακόμα πιο ωραία είναι όμως που τα παιδιά θα κρυφτούν σε κορμούς αιωνόβιων ελιών και θα μαζέψουν τα λαχανικά του αγροτουριστικού δείπνου.

Κλείστε τη half board διαμονή σας

 

 

 

Τζουμέρκα

 

Igloo Theasis

Η μοναδική διαμονή σε igloo στην Ελλάδα είναι family friendly! 1ον γιατί τα igloos είναι 4κλινα, ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα και με δική τους αυλίτσα. 2ον γιατί παρέχεται πρωινό και υπάρχει εστιατόριο. 3ον γιατί υπάρχει τσουλήθρα και 4ον και σημαντικότερο, γιατί τα igloos βρίσκονται σε ένα τεράστιο καταπράσινο κτήμα, ασφαλές και ευχάριστο με θέα τα βουνά!

Δείτε περισσότερα

 

 

Αρκαδία

Ξενώνας Αγρόκτημα

Πολυτελή αγροτόσπιτα με θέα τον Πάρνωνα και 5 μόλις λεπτά τόσο από τη θάλασσα όσο και από το γραφικό Λεωνίδιο θα βρείτε στον Ξενώνα Αγρόκτημα. Και μάλιστα σε έναν τεράστιο πράσινο κήπο, ασφαλή για παιχνίδι, με κούνιες και αγρό!

Κλείστε τη διαμονή σας

0

Leave A Comment!

Registration

Forgotten Password?