3 Αγαπημένα Urban Hotels

Έχοντας ταξιδέψει σε πόλεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με τα παιδιά, είδαμε ότι τελικά μια family friendly διαμονή κάνει τη διαφορά. Το ταξίδι γίνεται ξαφνικά πιο απλουστευμένο, μιας και έχουμε κάπου φιλικά να επιστρέψουμε όταν βρέχει, όταν κουραστούμε, για να φάμε ή απλά για να περάσουμε χρόνο μέσα.

Στην Ελλάδα, οι μεγάλες πόλεις μας είναι δύο. Έχουμε πάει και στις δύο με τα δίδυμα και σας προτείνουμε να μείνετε:

  1. κεντρικά, για να τα έχετε όλα στα πόδια σας
  2. σε ξενοδοχείο eco-friendly, που ξέρει πόσο μεγάλο αποτύπωμα έχει και κάνει τα πάντα για να το μειώσει
  3. και, φυσικά, είναι και family oriented

 

 

Τα 3 urban hotels που ξεχωρίσαμε

 

Αθήνα

 

Colors Hotel Athens

Στην καρδιά της Αθήνας επί της Εμμανουήλ Μπενάκη βρίσκεται το ολοκαίνουρo Colors Hotel Athens, σε σημείο προσβάσιμο από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με το μετρό, που θα σας πάει στο αεροδρόμιο, την Ακρόπολη και τα καλύτερα μουσεία, να βρίσκεται στα 3 λεπτά με τα πόδια. Τα σημαντικότερα σημεία της πόλης, όπως τα νεοκλασικά κτήρια της Βιβλιοθήκης, της Ακαδημίας Αθηνών και του Πανεπιστημίου, βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών.
Γιατί είναι family friendly: Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με κουκέτες ή φωλιές για τα παιδιά, έχει gaming για τα μεγάλα παιδιά και παιχνίδια για τα παιδιά 4+ και καταπληκτικό πρωινό σε πανέμορφο χώρο με καρεκλάκια φαγητού και για τα παιδιά. Παρέχονται και παρκοκρέβατα φυσικά. Οι γονείς θα το αγαπήσουν και για το jacuzzi σε μερικά δωμάτια, τέλειο μετά από μια μέρα εξερεύνησης, όταν τα παιδιά κοιμηθούν.
Κλείστε τη διαμονή σας!

 

 

Θεσσαλονίκη

 

Colors Urban Hotel

To Colors Urban Hotel επί της οδού Τσιμισκή 13, είναι προσβάσιμο από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ τα σημαντικότερα σημεία της πόλης βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών. Μεταξύ τους, πολλά ενδιαφέροντα για τα παιδιά, μουσεία, παιδικές χαρές και πάρκα.
Γιατί είναι family friendly: Έχει παιχνιδιάρικη διακόσμηση, αιώρες και κούνιες σε κάποια δωμάτια, έξυπνες κουκέτες, τέλειο πρωινό και παιδικό μενού, παιχνίδια, ακόμα και παιδικό μασάζ και σοκολατοθεραπεία για παιδιά!
Κλείστε τη διαμονή σας.

 

 

Colors Ladadika Central

Tο Colors Ladadika Central βρίσκεται στα Λαδάδικα, δίπλα στη family friendly Πλατεία Ελευθερίας και δυο βήματα από την παραλιακή. Πολύ κοντά είναι επίσης το Μουσείο Ψευδαισθήσεων.
Γιατί είναι family friendly: Έχει έξυπνο σχεδιασμό που χαρίζει έξτρα χώρο στα δωμάτια, κάποια από τα οποία έχουν και ξεχωριστό καθιστικό. Είναι επίσης eco-friendly, με δωμάτια χαμηλής κατανάλωσης.
Kλείστε τη διαμονή σας.


 

 

 

 

 

0

Leave A Comment!

Registration

Forgotten Password?